30, 31 okt en 1 nov | Kom jouw herfstpakket ophalen bij Het Lokaal!

We hadden gehoopt alsnog bij elkaar te kunnen komen dit najaar, maar helaas zitten we toch in een tweede golf. De maatregelen van de gedeeltelijke lock-down, raken ons hard in ons dagelijks leven. Dat we een economische crisis tegemoet gaan, is niet meer te ontkennen, maar het geeft hoop te zien dat we niet bij de pakken neerzitten.  We zien ondernemers die inventief zijn, snel kunnen omschakelen en bereid zijn tot verregaande samenwerking. We hopen dat dat ook voor jullie geldt en het jullie naar omstandigheden goed vergaat!

Om jullie een hart onder de riem te steken, hebben we een cadeau voor jullie. Speciaal voor de Young Masters hebben we een herfstpakket met lekkere, ambachtelijke en lokale producten laten samenstellen. Zodat je in kleine kring een beetje kunt ontspannen. Want oog houden voor je werk-privé balans is zeker nu erg belangrijk om het samen vol te houden. Je kunt het pakket ophalen op vrijdag 30 oktober, zaterdag 31 oktober of zondag 1 november tijdens openingstijden bij Het Lokaal.

Het enige wat je hoeft te doen, is je in te schrijven dan zorgen wij ervoor dat er een pakket voor jou klaar staat. Het maakt dan niet uit of je op vrijdag 30 oktober, zaterdag 31 oktober of zondag 1 november komt.

groeten van het Bestuur

Rick, Linda, Arthur en Sanne

The deadline to RSVP for this event has passed.