nieuwe datum volgt!

Wij nodigen je van harte uit om samen het nieuwe jaar op een inspirerende wijze te starten.  Samen met klanten van Rabobank Amersfoort Eemland heffen we het glas op 2020.

De avond staat in het thema van ‘Food’ en het tegengaan van voedselverspilling. We gaan proeven en genieten van een waste buffet, bereid door de chef-kok van Het Lokaal. De gastspreker van deze avond is niemand minder dan Chantal Engelen, co founder van Kromkommer. Zij heeft door haar bewustwordingscampagnes veel teweeg gebracht in Nederland, zowel bij consumenten als binnen het bedrijfsleven. Op inspirerende wijze neemt Chantal,  je mee door de reis van het ontstaan en groei van een idealistische en ambitieuze start-up. Door de pakkende voorbeelden en persoonlijke anekdotes is het bijna onmogelijk dat je niet door haar aan het denken wordt gezet.

Programma

18.00 uur           Inloop

18.30 uur           Welkom

18.40 uur           Rabobank, Banking for Food

19.15 uur           Chantal Engelen, Co Founder Kromkommer

20.00 uur           No time to waste walking diner

22.00 uur           Einde

 

Locatie: Het Lokaal (Oliemolenhof 90, 3812 PB Amersfoort)

Parkeren: Parkeergarage Eemplein, Eemlaan 21 Amersfoort

 

Wel ingeschreven maar verhinderd?

Per bijeenkomst hebben we te maken met een no show van ruim 15%. Vanaf heden zijn wij genoodzaakt een no show beleid te hanteren. Heb je je aangemeld en kan je onverhoopt niet komen, meld je dan vóór vrijdag 24 januari (10:00 uur) af. Als je later of niet afmeldt, zijn wij genoodzaakt de no show kosten in rekening te brengen. Hiervoor ontvang je voor deze bijeenkomst een factuur van € 35 inclusief BTW per persoon.

Hiermee voorkomen wij voedselverspilling en houden wij de Youg Masters Of Business organisatie gezond. Dit filmpje toont de impact van no show.

Meld je aan!

Aanmelden

Heb je allergieën waar we rekening mee moeten houden?

You currently can invite 3 more people.

NameRSVP Status
Albert Bosscha Ja
Albert Bosscha Nee
Mieke Bunck Ja
Freek Diets Ja
Boy Grizell Ja
Sylvia Krebber Ja
Sanne Lacor Ja
Daan Laseur Ja
Joen Meis Ja
Joen Meis Ja
Bart Ruitenbeek Ja
Linda Ruiter Ja
Arthur Scherpenzeel Ja
Nicole Traa Ja
Rick van Hell Ja
Angela van Staalduinen Nee
Perrie Voorbach Ja